Producten

IMAGE skincare

IMAGE Skincare staat voor effectieve huidverbetering en is een cosmeceutical.
Dit houdt in dat het medische producten zijn met een cosmetische uitstraling.
Het grootste verschil is dat IMAGE Skincare in de diepere lagen van de huid werken. De behandel- en thuisproducten bevatten een hoge concentratie natuurlijke en innovatieve ingrediënten. De missie van IMAGE Skincare luidt dat iedereen recht heeft op een gezonde huid.
En dat dit op een zo’n eenvoudig en effectief mogelijke manier gerealiseerd moet kunnen worden. Inmiddels zijn er 13 collecties ontwikkeld en is er voor ieder huidtype / huidprobleem de juiste oplossing te vinden.

BE MINERAL

beMineral is een zuivere minerale make-up lijn. Mineralen zijn natuurlijke ingrediënten die de huid niet kunnen verstoppen, irriteren of uitdrogen en worden verkregen uit de natuur waarna ze worden geslepen tot een fijn poeder. Deze poeder word puur verwerkt in de make-up zonder andere toevoegingen. De mineralen werken samen met de huid in plaats van tegen. De make-up lijn van beMineral bestaat uit slechts drie ingrediënten: Mica, IJzeroxide en Titaniumdioxide. Deze ingrediënten zorgen voor een natuurlijke SPF 15 in de producten.

MAANDAG 9.30 – 18.00
DINSDAG 9.30 – 18.00
WOENSDAG 9.30 – 13.00
DONDERDAG 9.30 – 18.00
VRIJDAG 9.30 – 13.00
ZATERDAG Gesloten
ZONDAG Gesloten


CONTACT

L’estrella Schoonheidssalon
Sterre Coops
Stationsplein 3c
5241 GN Rosmalen

Mail:  info@lestrella.nl

Telefoon:  06 40 78 15 56

L’estrella © 2022 All Rights Reserved